LONDON DAG 3

Lördag och vi skulle fira våra födelsedagar!! Jag har redan fyllt år och Emelie gör det i Maj, men vi tyckte ändå att de är var ett ypperligt tillfälle att fira. Efter hotellfrukosten korkade vi upp bubbel och lyssnade på pop i vår kaninhögtalare Thomas medan vi fixade oss iordning. På schemat stod Camden! 
 
När vi kom upp från tunnelbanan i Camden var det sol och blå himmel och säkert en 13 grader varmt. Perfekt dag för att strosa omkring alltså. Här hittade vi efter typ tio minuter varsin cape med fuskpäls längs kanterna, och eftersom den bara kostade £10 så slog vi till. Jag var på jakt efter ett mobilskal men dom hade bara tråkiga till min modell så fick skippa det.
Vi slog oss ner på ett ställe för att ta något att dricka, och då det var vårigt bestämde vi oss för att sitta ute. Sagt och gjort så satt vi där i Camden och njöt i solen och allt kändes bara så happi! Sen skulle vi leta efter en affär som Emelie ville till och som tog typ tusen år att hitta eftersom den låg mitt i myllret på marknaden. Slog till oss ner för att ta något at äta, och en gubbe som satt bredvid emelie råkade spilla ut sin cola så det skvätte lite på Emelies klänning och han höll typ på att dö av skam, så cute. Efter ett par timmar kände vi oss klara, och det hade även börjat dugga så vi åt oss sjukt mätta på en vegetarisk asiatisk buffé innan vi återvände till rummet. Vi hade planerat att gå ut på kvällen och hade fullt sjå att komma på vart. Till sist tyckte vi att Koko verkade en bra grej. Piffade till oss och drog återigen till camden. Alltså, det var SÅ COOLT där inne! Var liksom som en gammal teater med scen och med olika nivåer med balkonger och golv. Hela tiden flög det omkring stora ballonger som vi hoppdanspetsde den till varandra. Dom hade ansiktsmaskmålning och jag ville bli katt men kön var för lång :/ Vi dansade i timmar, skreksjöng till musiken och brydde oss nada om jag folk eventuellt skulle tänka om oss. Innan vi tog taxi tillbaka till hotellet handlade vi mat som vi tog med oss för att försöka lindra den eventuella bakfyllan vi skulle vakna upp till imorgon. Bra grej det där!
 
 
 

Kommentarer
2016-04-25 @ 16:09:11

åh, har också varit på koko!!!!!! så fräsigt ställe! :D

2016-04-25 @ 23:48:32

Älskar koko!!! Och vad fina ni är!


Kommentera:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Din bloggadress:

Skicka:

Trackback