Hälsning från ett iskallt Ikealand

Tja tja bloggen!
 
What's up? Vad händer i livet? Själv sitter det en förkyld fröken Cheapo bakom denna skärm. Förkylningen totalt bitchslappade mig, för gick och la mig frisk i onsdags och vaknade med ont i kropp och huvud, snorig och hosta på torsdagen. Så opepp! Är ju dock en Starfighter så orkade såklart gå och jobba ändå (okej, hade väl lite ipren/alvedon i kroppen men det är petitesser).
 
Förra helgen var jag ju hos min Fröken fräken Ida-Lisa. Hade ju med mig kameran och allt, men det enda jag fotade med den var när vi gjorde pizza, haha. Det var en amazing helg hur som, och vi gick på Kvinnohistroiska muséet, träffade Ida-Lisas kompisar, drack öl, hade bakishäng DELUXE på söndagen aka. låg bokstavligt talat hela dagen i soffan. På måndagen hann vi med att gå en runda på stan och äta soppa innan det var dags för mig att åka tillbaka. Så tråkigt/jobbigt/värdelöst att vi bor så långt ifrån varandra. Men skönt att det bara tar en 55 minuter med flyg så att vi kan ses ibland.
 
 
Hej så länge. Over and out!

#Psykossyrrorna till London

Guess what? Jag och Panda-Emelie har köpt flygbiljetter till London! Psykossyrrorna (då både jobbar med psykoser och är sjuksköterskor) ska alltså göra en favorit i repris och åka till London! Vi skulle inte göra det förens nästnästa vecka, men då vi blev nojiga över att biljettpriserna kanske skulle stiga slog vi till redan ikväll. Den 31/3 lyfter planet. Vi ska alltså möta våren i London, how wonderful?! På schemat står hitintills Primark, Hyde Park, Champagnefrullis pga födelsedagar, Camden market, pubkväll och utekväll. Jag vill också gå till kattcaféet igen, fyller ju år veckan innan så tycker ändå att jag kan ge det i födelsedagspresent till mig själv. Enligt min nedräkningsapp är det bara 71 dagar kvar. Har en känsla av att det kommer gå himla fort tills dess. Hoppas det i alla fall..

3 år sedan examen!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det på pricken 3 år sedan jag tog min sköterskeexamen! Tänk vad knäppt ändå att jag har varit sköterska i tre år?! Okej, började väl inte jobba förens typ den 4/2 eller nått sånt, men i alla fall! Hade planerat sedan tidigare att dricka måndagsvin hemma hos Marie, och sedan upptäckte vi att det var på just denna dagen så det passade ju ypperligt.
 
Såhär såg dagen ut för prick tre år sedan:
 

Dagens jobboutfit

Alla lägger upp bilder från outfits of the day (ootd). Tycker att det är så himla tråkigt att jag bara kan göra det dom gånger jag är ledig och hittar på nått, eftersom jag annars antingen går runt i jobbkläder eller i myskläder till, från och efter jobbet. Så jag tänkte liksom att "varför inte visa min jobb-ootd". Så, här är jag i full landstingsklädsel. Ibland piffar jag till det extra med nån snygg frill, men allt som oftast ser jag ut såhär:


11/1

Ville skriva ett inlägg men när jag väl skulle skriva så visste jag inte om vad. Så svårt att göra det när en inte har en dator och skriver på telefonen liks. Så opeppigt, plus att det inte är lika lätt att få till bra bilder. Längtar således tills i augusti när jag ska köpa en dator inför att jag ska börja plugga vidareutbildningen. Men dit är det ju ett halvår, men det går säkert snabbt.

Trots att jag är urfattig så ska jag nog ta och köpa mig en bukett med tulpaner att ha antingen på köksbordet eller i sovrumsfönstret (tror det blir det senare pga hänger aldrig i köket typ). Lite vårigt ska en väl ändå få ha det.

Och så måste jag ba visa bilder från två utav mina senaste badkarsbadningar som jag haft tillsammans med badbomber som jag fick av Martin i julklapp. Alltså, have no words; vill alltid bo i ett badbombsbad.

 

 
 

& bakrutan är skitig som fan men det spelar ingen roll för jag ser mig aldrig om

Nytt år, nya möjligheter! Nej, skojar. Hatar hetsen kring att alla ska ändra sina liv bara för att blivit ett nytt år, liksom, det blir inte lättare för dig att sluta röka eller börja röra på dig och gå ner i vikt bara för att det blivit januari igen.
Oh well. Mitt nyår spenderade jag hemma hos Marie och hennes lilla family. Vi åt supergod mat, spelade TP med barnfrågor och lyssnade på musik. Gick hem vid halv tre-snåret. Vaknade vid 11:45 dagen efter att var superlycklig över att inte vara bakis pga skulle börja jobba kl. 13:00. Lyckat nyår!
 
Ikväll kommer Maria till mig. Vi ska pyssla och nu idag har jag fått nån slags inspirationsflow och vill göra om i mitt vardagsrum och måla om soffbordet och byta gardiner. Hoppas att det håller i sig tills jag kommer hem.

RSS 2.0