Back on track

Semestern är slut och jag har börjat jobba igen. Känns ändå helt okej eftersom jag vet att jag bara ska jobba fem veckor till innan jag börjar plugga. En utav dom bästa grejerna med att jag ska börja plugga är att jag ska köpa en dator= kan blogga mer! Vill ju det men det är ju så himla struligt att knappa på en mobilskärm med autocorrect och grejer, så det ser jag himla mycket fram emot.
 
I skrivandets stund springer jag runt och packar ner sommarkläder i min väska, för jag är ledig tre dagar i rad och tar tillfället i akt och drar till Gotland! Min family är redan där och vi har planerat in bad både fredag och lördag. på söndag fyller även mormor år så då blir det till att fira henne. Peppigt värre med andra ord!
 
Hur är eran sommar? Jobbar ni? Är ni lediga? Badar ni och äter glass eller är ni inne och kollar på serier och myser eller har ni supertårkigt? Tell me för jag är nyfiken!

Hej från semestern!

Hej allesammans!
Det var ett tag sedan. Jag är inne på min sista semestervecka och har ingenting inplanerat alls, så himla skönt. Hitintills har jag hunnit med att vara ett par dagar i Budapest med J, varit på Cityfestivalen i Västerås med mina vänner, druckit bubbel och haft det kul. Min familj har även varit och hälsat på hos mig nu i helgen då det var power meet här. Inte för att jag är något fan av bilar men alltid kul att få besök liksom!
 
Idga fick jag reda på att jag från och med i höst och ett år frammåt ska läsa vidare till psykiatrisköterska! Är peppa nu men vet att jag antagligen kommer hata mig själ i höst pga alla vårdvetenskapskurser, men det löser sig. Och har jag genomlidit tre år innan så klarar jag av ett år nu. Så ska väl jobba typ 5 veckor till efter semestern innan det är dags för skolan. Nu ska jag bara införskaffa mig en dator (då jäklar ska jag blogga hörrni!), anteckningsblock och pennor (hatar att anteckna föreläsningar på datorn...). Kommer bli kul!
 
Här är lite bilder från min semester hitintills:
 
 

RSS 2.0