SEMESTER!

Nu har denna lilla panda semester i TRE OCH EN HALV VECKA!!! Har inte riktigt fattat det för har alltid haft sen semester innan så känns superknepigt att ha tidig, men också väldigt skönt. Ska ju förhoppningsvis plugga i höst så då gör det ingenting att jag har tidig i år.
 
Mina semesterplaner innehåller bland annat Budapest, Cityfestivalen och Power meet. Och såklart en massa häng på min djungelbalkong där jag ska ligga och läsa böcker, äta vattenmelon i mängder och lyssna på sommarprat. Ser fram emot Markus Krunegård och Anna Ternheims. Vill också bli lite mer aktiv här på bloggen under tiden då jag faktiskt gör andra saker än att jobba, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Tips?
 
Nu rullar jag hem till min familj för att fira midsommar innan det är dags att ta flyget till Budapes!

Kvällsplaner

Lunch @ work och jag längtar hem. I eftermiddag har jag planerat att sitta och lyssna på mordpodden, försöka sy en tygkasse som jag ska trycka ett grynettryck på, och förhoppningsvis regnar det fortfarande ute. Ökar ju liksom mysfaktorn deluxe! Efter det ska jag nog sova, jobbar dag imorgon också. Hoppas att jag blir någorlunda klar med väskan idag så jag kan visa er den sen!

Katteksem och kattbett

Hej hej hej!
 
Igår var jag hos veterinären med Ansgar eftersom han har fått utslag vid ena örat. Vi hann hälsa på en whippet och en dalmatin innan det blev vår tur. Veterinären visste inte riktigt vad det var för utslag men hon tog lite prover genom att skrapa på utslagen. Det tyckte inte Ansgar inte alls om utan han blev riktigt arg, och lyckades bita mig rejält i lillfingret. Seriöst, så djupt haha. Mitt finger blev ompysslat och Ansgar fick kortisonspray att smörja på i ett par dagar. Han ska även ha en tratt i minst fem dagar så att han inte ska kunna klia, haha. Han hatar det och är supersur, plus att Hedwig typ är rädd för den så varje gång han kommer så burrar hon upp sig, haha. Kaoset. Hur som så mår inte mitt lillfinger så bra, utan det + halva handen har svullnat upp, är rött och ömt. Så nu går jag på en antibiotikakur som jag VERKLIGEN hoppas hjälper pga får semester på torsdag kl. 15:15 och åker till Budapest 26/6. Har alltså absolut inte tid till att bli sjuk. Så nu vet ni det. Puss puss!Jag är bara ljud, så jag rör mig som jag vill

Bara för att jag gillar listor så har jag snott denna rakt av från Towe, mohahaha! (Detta inlägg har legat i mitt utkast i över en vecka för blogg.se har inte funkar på mobilen förens idag, men kan fortfarande inte lägga in bilder så ni får stå ut med tråkig text så länge. 9 dagar kvar till semestern!)
 

Har du ett namn som bara din familj kallar dig?
-
Hmm... Mamma kallar mig för Fia ibland, men inte mer än så.

 

Har du någon ovanlig/konstig vana?
- Inte som jag kommer på? Vad är en konstig vana förresten?

 

Har du några konstiga fobier?
- Är livrädd för blod i munnen och lösa tänder. Serri får kräksreflexer om någon pratar om det (oki fick rysningar till och med av att skriva om det...). 

 

Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
- Jag gillar att sjunga jullåtar när jag duschar, haha, så det är ju ingen förutom Ansgar och Hedwig som hör. Gillar Amy Diamond och kan fortfarande texterna till typ alla låtar på hennes första skiva.

 

Vad stör du dig på hos andra?
- Det beror på vilket humör jag är på. Ibland kan jag störa mig på typ allt ifrån hur personen går eller äter eller ser ut när hen skriver på datorn eller what ever, men annars är det väl sånt som typ alla stör sig på: när folk inte hjälper till, när dom är ohyfsade eller pratar om sånt som dom egentligen inte har någon aning om (speciellt när det gäller allergi, psykisk sjukdom eller katter!).

 

Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös?
- Börjar ofta skratta, liksom som i att gapskratta. Tydligen en försvarsmekanism.

 

Vilken sida av sängen sover du på?
- När jag sover själv sover jag all over the bed, när jag sover med J sover jag på höger sida, aka. sidan in mot väggen.

 

Vad var ditt första gosedjur och vad hette det?
- Det som jag mins och som jag fortfarande har kvar var (är) en brun nallebjörn som just precis hette (heter) Nalle. Fick honom i doppresent. När jag gick i högstadiet bet vår hund sönder honom så att ögonen trillade ur och jag började storgråta när jag upptäckte det haha. Har honom förresten fortfarande i mitt sovrum, dock inte i sängen.

 

Har du något du alltid säger åt andra att göra, men aldrig gör själv?
- Gud, säkert massa :/ (please tell me!). Vill inte ens tänka efter haha. Usch vilken dålig människa jag känner mig som nu.

 

Vilket håll står du åt i duschen?
- Vadå vilket håll??? Står väl under duschstrålen? Men om frågan syftar på om jag har ansiktet vänt mot eller ifrån duschmunstycket så är det ifrån när jag tvättar håret, annars har jag oftast huvudet mot duschstrålen. Om jag sitter/ligger ner (har badkar) så har jag ansiktet mot strålen. Avancerat det där med duschning.

 

Vilken är din favoritmat som är ”dålig”, men du älskar att äta det i alla fall?
- KOLHYDRATER! Freakin' älskar alla sorters kolhydrater, typ ju onyttigare desto godare typ. Därför har jag aldrig mjukt bröd hemma pga skulle äta upp allting på en gång.


Vi kommer alltid va' betongbarn

Livet har ju rullat på i en hiskelig fart den senaste tiden och det har ju varit himla festligt. Förra helgen var jag i Stockholm och på klubb Stay Shoreline där jag dansade, drack öl, pratade en snabbis med Ola Salo (!!!!!!!!!), trillade och slog upp knäet  på vägen till tunnelbanan så Emelie fick plåstra om mig, hann pussas en snabbis med J då han också var i Sthlm samtidigt, innan jag och Emelie drog till Brommaplan, köpte veggieburgare, åkte hem, åt och somnade. På söndagen satt vi på Emelies balkong några timmar innan jag tog bussen tillbaka hem.
 
 
 
Men nu känner jag att det börjar bli mycket. Längtar efter att bara få vara hemma, ligga i soffan eller på balkongen och titta på serier, läsa eller lyssna på poddcast/dokumentärer. Längtar efter att få göra ingenting. Så nu har jag, fram till semestern, lagt in tre stycken "NO!"- dagar i kalendern då jag inte får planera någonting i förväg utan bara göra det jag känner på just den dagen. 23 dagar kvar till semestern, och då ska jag, förutom att åka till Budapest med J ett par dagar, bara ligga på min balkong och chilla.

RSS 2.0