Stockholm, stockholm

Allting är så sjukt. Igår när jag kom till Stockholm kl. 14:20 var allting som vanligt. En timme senare kommer det aldrig att bli som förr. Jag hade tur som hann hem till Panda-Emelie innan all trafik stoppades. Vi satt framför tvn som livesände. Ingen av oss kunde fatta, det är så svårt att ta in. Vi som hade vaknat peppiga inför kvällen satt nu i chock framför tvn. Jag är så tacksam över att alla jag känner i Stockholm mår bra och är oskadda, och som alltid får dessa siatuationer en att verkligen förstå att livet är skört och att en borde ta hand om det bättre än en gör ibland.
 
Kvällens planer ställdes in, och istället satte vi oss med en folköl i parken bredvid Emelies lägenhet och jagade pockémons och åt godis. Det var fint ändå.
 
 
Ikväll ska vi på hyllningsfesten av Kent på debaser. Det som hände igår ska inte stoppa oss från att leva, även om det känns lite läskigt att gå ut ikväll.
 
Hoppas att ni alla är okej där ute och att ni tar hand om varandra 

Stäng igen stan

Utbildningen börjar närma sig slutet. Tänk vad detta år har gått fort! Förhoppningsvis får jag gå upp och opponera med min uppsats nästa vecka (!!!), och den 17/4 börjar praktiken på bup. Det ska bli så himla intressant.
 
Just nu sitter jag och skriver på uppsatsen och lyssnar på Solens nya album. Alltså, ni som inte gjort: gör det! Så nedrans bra! Och apropå musik, i måndags skulle ju jag och Maria gått och kollat på Johnossi, men den blev inställd pga sjukdom och framskjuten till november. Nu har vi ju iallafall något att se fram emot i vinter å andra sidan. På fredag åker jag till Stockholm på en liten miniweekend. På fredagen ska jag och Panda-Emelie gå på Miss Li, och sedan på klubb Stay shoreline. Vi ska dock ta det lugnt, för på lördagen vi rocka våra "team internet"-tröjor och kanske hänga på ett fik eller jaga pokémons innan vi på kvällen går på hyllningsfest för kent på debaser. Helfestlig helg med andra ord!
 
 

RSS 2.0