Unicornfest

I lördags kväll var vi bjudna hem till Nadja på enhöringsfest. Kan ju vara den bästa idén på hela året typ? Klart bland dem bästa temafesterna jag varit på. Jag hade tänkt att vara en enhörning, men klänningen jag skulle ha var alldeles för stor, så jag fick tänka om och bestämde mig istället för att vara enhörningsskötare till min enhörning C. Jag hade peruk på mig pga känns som om alla enhörningsskötare har pastellhår? Kolla vad fina vi var!
 

På festen hade Nadja dukat upp bål, och det fanns även en liten pool med bollar i som en fick sitta i. Jag tog såklart plats i den pga gillar att sitta på golvet, och det blir ju såklart ännu roligare om det är en pool med bollar en sitter i! Hon hade också fixat så att vi fick pimpa våra egna strutar att ha chips i, och finast strut fick ett pris. Gissa vem som vann? Moi! Fick en fin blyertspenna med ett enhörningssuddgummi på. Ska ha det i mitt pysselrum när det har blivit klart.
 

De andra åkte ner på stan sedan, men jag och C åkte hem för att jag skulle jobba på söndagen. Så fin, braig och fantasifull fest! 💖

Det flyter på nu.

Vet ni! Idag blev besiktningen av min gamla lägenhet godkänd! Jag har varit så nervös och stressad över detta så det är en otrolig lättnad att nycklarna är inlämnade och nu är jag helt klar med den. Det var en fin lägenhet, det var ju trots allt min första "riktiga" lägenhet då jag bara bott i studentlägenheter innan. Kommer så väl ihåg den känslan när jag kom på att "oj! jag kan ju faktiskt bo här tills jag dör om jag vill.", och inte behöva flytta pga att studierna är slut och sådär. Älskade min balkong som var så stor och gosig, men även att jag äntligen hade ett badkar! Så tack lägenheten för fyra fina år 💖
 
På måndag hyr C ut sin lägenhet i andra hand och efter det kan vi koncentrera oss 100% på vår nya lägenhet. Och på torsdag om en vecka kommer Anna upp och det ska bli så himla kul!

Planer inför hösten

Jag har faktiskt en ganska fullspäckad höst att se fram emot, så tänkte jag kunde berätta vad jag ska hitta på:
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Redan på fredag så ska jag och C åka till Örebro och kolla på Timo Räisänen! Han har ju turnérat forever med Ted Gärdestads musik och då har jag bojkottat honom totalt, men nu är han tillbaka och ska spela sin egen musik. Plus att han släpper sitt nya album 8/9!
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Jag ska på två stycken kalas i augusti; först Hampus 3-års kalas och sedan Nadjas unicornfest! Har beställt en dräkt från ebay som jag hoppas passar/hinner i tid.
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Andra helgen i september åker jag, C, Panda-Emelie och hennes kille Pontus till Borlänge för att bo på hotell, gå på klubb Hjärtattack och se när Havet spelar. Ni som inte lyssnat på dom, bara gör det! Kristian Anttila ska DJa där också, snacka om bra kväll!
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 I slutet av september kanske några stycken från mitt jobb åka på endygnskryssning, blir nog bra! Jag ska sjunga karaoke har jag bestämt.
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Den 12/10 drar jag, Maria och Nadja iväg på en weekendresa till Budapest. Så himla peppigt! Vi ska dricka öl, äta vegansk mat och bar ha det awesome!
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7Och till sist så ska jag och Maria titta på Johnossi den 1/11. Vi skulle ju egentligen kollat på dom i början av april, men den blev inställd, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.
 

Sommaren som varit

Tänkte att vi kunde ta en liten snabbtitt på vad jag har hittat på under min sommar:
 
Juni:
Jag tog min specielistexamen i psykiatrisk vård! Det var så skönt att äntligen vara klar med studierna och återgå till jobbet. Mest för att faktiskt kunna vara ledig på riktigt utan att känna att en egentligen borde plugga. Som en liten semester efter skolan så åkte jag och Panda-Emelie till London, vilket såklart var amazing! Vi hann shoppa en del, gå ut på två indiepopklubbar, leta efter nattmat i en timme efter att vi varit ute och när vi väl hittade köpte jag mat för £30 men när vi kom till hotellrummet och skulle äta däckade vi båda i sängen. Blev i alla fall en trevlig frukost dagen efter. Bäst av allt var att vi hade picknick i Hyde Park, det var så mysigt med bubbel, musik och plockmat.
Jag och C firade en regnig midsommar hos mamma, men vi lyckades ändå med att ta ett dopp i sjön. Min inre knubbsäl blev happy!
 
 
 
Juli:
Jag, Panda-Emelie, Maria, Jonna och Emma drog till Peace and love, där vi stolt titulerade oss som "Kamp Bruket- lilla gekås". It was the Place to be inne på campingområdet, och vi anordnade en förfest inför Henrik Berggren vilket var mycket uppskattat! Det var trevligt p&l, men osäker på om jag kommer åka tillbaka dit igen. Det var så konstigt alltihopa, vi fick inte ha med oss hårspray in (en pandas värsta mardröm) eftersom det kunde användas som ett "potentialt eldkastarvapen i fel händer". Tändare gick dock bra? Vi var tvungna att stå i samma kö som alla andra som inte hade campingpass, vilket i vissa fall var en kö på 100 meter (helt sant). Annars hade vi det Amazing, även om jag var tråkig och alltid gick och la mig tidigast. Vi har i alla fall bestämt att vi ska åka till Roskilde 2018, och jag och Maria har redan börjat spara pengar!
Jag och C skrev på kontraktet på vår lägenhet fyra timmar efter att vi varit på visning, och fick nycklarna en veckor senare. Vi fick alltså fullt upp att planera hur vi skulle göra om, vilket var så himla kul. Jag hann även med ett par dagar på Gotland där vi firade mormor som fyllde år, och jag fick plaska i vattnet. Seriöst, älskar att bada så mycket!
(Och så började Joel Alme följa mig på instagram!!!!!)
 
 
Augusti:
Hitintills har jag mest spenderat augusti med att packa ner alla mina saker i flyttlådor, måla om väggar och lister i nya lägenheten och jobbat. Jag och C stack iväg till Stockholm en eftermiddag för att kolla på The Sounds när dom spelade på Putti i Parken (oki kom på nu att det tydligen var i slutet på juli, men det får ligga under augusti ändå) och det var SÅ BRA! Kändes fint att visa C ett av mina favoritband
Jag lyckades också få en kraftig urinvägsinfektion som gick upp i njurarna, så fick ligga hemma i sängen ett par dagar med feber, klappa på Ansgar och Hedwig samt knapra antibiotika. Efter ett par dagar bestämde jag mig för att jag var frisk igen så då traskade jag iväg till Maria där även Julia och Nadja var. Det var så längesen vi sågs alla fyra, så vi firade med att dricka diverse drycker och spela monopol.
Sommaren har varit fin, och något säger mig att den kommande hösten kommer bli den bästa i mitt liv!
 
 

Livet är underbart

Hej!
 
Det händer grejer i livet just nu, och det är bra grejer. Först och främst är det att jag och C ska flytta ihop! Det var inte alls tänkt att det skulle bli så snabbt, men när vi skrev på en lägenhetsannons på blocket och fick erbjudandet att ta lägenheten kunde vi absolut inte tacka nej. Lägenheten är 110 (!!!) kvm, 4 rok, med två mindre balkonger. Vi har renoverat lika= rivit ner tapeter, målat listar och väggar precis som vi vill ha dom. Men bland det bästa är att vi har tillgång till en lummig trädgård, då det är ett flerfamiljshus vi hur en lägenhet i. Förstår ni?! Liksom, vi har en trädgård som vi får göra ett land i om vi vill! Så i vår ska vi sätta lite potatis och morötter och sådär. Ser fram emot det så mycket.
Imorgon går flyttbilen (obs att den nya lägenheten bara ligger 150 meter ifrån där jag bor nu, nära och bra), så då ska vi tömma bägge våra lägenheter på allt vad möbler heter. De flesta andra grejerna är redan nerpackade i lådor och flyttade dit. Längtar så mycket tills min nuvarande lägenhet är tömd, fixad och godkänd av fastighetsägaren så att jag kan lämna in nycklarna och enbart fokusera på den nya. Åh, det kommer bli så bra!
 

Jag och C på Putte i parken för några veckor sedan.
 
 
När vi bor utspritt i tre olika lägenheter kan det bli lite provisoriskt. Detta är då en bild tagen ifrån den nya.

RSS 2.0