Greetings from the bathtub!

 
Igår kom Jonna hem till mig och vi drack vin. På tiden, för vi har inte kunnat/hunnit ses sedan i december, ej okej! Såklart var vårt party animal laman Georgious Adamopolus (döpt efter en läkare jag träffade en gång, haha) med. Ingen fest utan honom! Vi växlade mellan att prata om fett seriösa samtal till ja, mindre seriösa haha. Kollade på livelåtar sedan kents turné, och när vårt vin var slut men vi fortfarande ville dricka mer kom jag på att jag hade liiite Galliano kvar, samt en flaska med Smirnoff. Som ni kan förstå åkte bägge fram, och vi tog en liten shot av bägge. Uh, alltså, så äckligt. Sen var klockan helt plötsligt 02 och Jonna tog en taxi hem, och jag stupade i säng.
 
 
 
Idag var jag inte så pigg, men absolut inte så bakis om jag trott. Kunde ju utan problem både äta och dricka vatten (kan jag inte göra om jag är för bakis), så jag beställde pizza och sen har jag legat resten av dagen i soffan och kollat på netflix. Nu sitter jag i badet, upptäckte dock till min förskräckelse att alla mina badbomber var använda, så nu har jag klickat hem ett par nya, samt en lotion, ett schampo och en duschtvål från lush! Klockan är ju inte allt för mycket, men ska bada klart och sedan lägga mig i sängen och läsa. Imorgon jobbar jag kväll och på söndag dag på 96an. Så kul!
 
Hoppas att ni får en trevlig helg! xoxo

Vårpeppen

Saker jag ser fram emot i vår:
 
🌷 Lönen som kommer på fredag då jag ska beställa följande på ebay: ett par skor, en rosa väska + basker + plånbok...
 
🌷 När jag ska åka till mamma och vara där i nästan en vecka i mars! Liksom, sitter ändå hemma och pluggar, så kan lika gärna göra det där nere, plus att min bror också kommer ner från Luleå.
 
🌷 Ska på schlagerkryssning med några från jobbet sista mars! Så peppigt, min första partykryssning!
 
🌷 I början av april ska jag se både Johnossi och Miss Li under samma vecka
 
🌷Börjar min praktik på bup helgen efter påsken. Hoppas att det är kul. Dock typ tre stycken på jobbet som tyckt att det var det sämsta valet av praktikplats pga händer ingenting där. Känner mig dock nöjd med min placering och det är huvudsaken såklart.
 
🌷 Fixa iordning balkongen och plantera blommor
 
🌷I maj har ska jag eventuellt gå på två konserter på gröna lund och kanske en alternativ loppmarknad!
 
🌷 ANDRA JUNI TAR JAG MIN SPECIALISTEXAMEN OCH KAN DÅ KALLA MIG FÖR PSYKIATRISKÖTERSKA!
 

Pastelrosa

Vad är grejen med att jag helt plötslig är helt insnöad på pastelrosa kläder och accesoarer?! Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Mest för att det känns som om jag bryter pandastilen och helt plötsligt har massa rosa på mig bland allt det svartvita... Har redan en klänning, en stickad tröja och en veckad kjol i pastelrosa. Och just det, en rosa vårkappa har jag ju också! Undra hur detta kommer att sluta.
 
Bilder från min pinterest

Torsdag

Bor numera vid mitt köksbord. Här sitter jag och letar och läser atiklar, dricker te och letar efter intervjupersoner. Snart har två veckor av uppsatskursen gått, vilket innebär att det bara återstår åtta veckor! Blir lite stressad när jag tänker på det för vet inte alls hur jag ligger till, men ska träffa min handledare imorgon för en avstämning.
 
 
Det börjar bli vår ute hörrni! Även om det fortfarande är minusgrader ibland så är det ljusare. Jag påverkas inte av att det är mörkt på vintern, men det är såkart att det är trevligt när det fortfarande är ljus kl. 16:00. Det kommer nog gå snabbt, och vips så är det vår utan minusgrader och jag kan byta ut vinterjackan och halsduk mot vårjacka och sjal. Finfint kommer det att bli!

Time to shape up

Just nu önskar jag bara att jag var klar med skolan. Saknar jobbet, och även om det är skönt att vara hemma så pass mycket som jag är när jag pluggar, så känner jag mig sällan ledig. Och jag har svårt att engagera mig och få det uppstrukturerat, vilket gör mig ännu mer stressad eftersom vi har börjat skriva uppsatsen denna vecka. 113 dagar kvar till examen. Kämpa!
 
Gjorde iallafall en to-do list idag. Har ju en lamineringsmaskin, så då måste jag ju utnyttja den, så nu är det bara att skriva, sudda ut och skriva nytt. Plus satte peppiga saker framör varje dag för att göra den finare.

Friday never hesitate

Hej fredag!
 
Vaknade upp förkyld. Blev förkyld i typ tisdags. Så opeppigt med tanke på att jag nyss hade halsfluss. Men men. Tanken var att jag skulle ha skrivit klart min inlämningsuppgift som ska in på måndag morgon men har skrivid nada på den. Orkar liksom inte? Plus att den är så oppepig och att jag inte riktigt fattar. Typical me. Känner mig ofta ganska korkad i skolan för att jag inte fattar alla vårdvetenskapliga begrepp som tematik, narrativ och bla bla bla. Får ta mig i kragen och skriva klart den imorgon innan jag ska hem till Maria på party! Bra morot.
 
Jag ger upp skrivandet för idag. Har ju som sagt inte skrivit något, men har iallafall letat upp en artikel. Ska göra mig iordning nu för ikväll ska först träffa Carina och fika + ta en öl innan vi ska träffa jobbet och bowla! Hoppas att vi vinner.

RSS 2.0