Hej från sjuksoffan

Jag har fått halsfluss, så har varit sjuk sedan i måndags. Opeppigt värre. Trodde först jag bara var vanligt förkyld, men på tisdagsmorgonen vaknade jag och var helt svullen i hela gommen och kunde knappt svälja. Ringde till vådcentralen och fick komma dit, träffade en otrevlig läkare men det konstaterades att jag hade halsfluss så nu äter jag antibiotika. Imorgon kan jag vistas bland folk igen utan att smittas, och det är ju tur eftersom jag ska ner på stan med Marie och Hampus på fredag innan Panda-Emelie kommer hit! Så peppigt med en fin helg och sällis när en suttit hemma i soffan i tre dagar iklädd pyjamas och ibland inte kunnat få i sig mer än smälta isbitar pga kändes som en svalde taggtråd och inte vatten... Så jag har hunnit kolla igenom halva netflix, ritat i mina målarböcker och gjort en del plugg också, allt i sällskap utav mina pälsbollar. Fint att jag har dom!
 
 

Hemmaspa

Idag hade jag haft planera på att storstäda mitt förråd, damsugarskåp samt skafferiet. Men det slutade istället med att jag sov i tolv timmar, vaknade upp 10:30, chillade en stund innan jag gick upp och kollade på ett par avsnitt av "Jane the Virgin" (för övrigt så rolig serie). Sen kände jag inte riktigt för att städa, så istället toppade jag håret (var på tiden), badade, hade fotbad, ansiktmask och målade naglarna. SÅ MYCKET ROLIGARE ÄN ATT STÄDA. Kan rekommendera det. Nu är jag redo för helgen! Vilkket i och för sig enbart kommer handla om plugg, men iallafall. Ha en amazing helg! xoxo

Pass this on

Hej!
 
Nu är klockan 20:14, och jag borstade tänderna och klädde på mig pyjamasen för en halvtimme sen i tron om att klockan var runt 21:30. Haha, bra koll där. Imorgon har jag redovisning i skolan så det är väl bra att jag är redo för sängen nu. Får underhålla mig med att läsa och kolla på serier tills jag känner mig redo att sova.
 
Nästa helg kommer Panda-Emelie hit och är här från fredag kväll-söndag! Vi har planerat in en myskväll på fredagen, shopping på lördagen och på lördagskvällen ska vi gå på pinchos och äta. Har hört så mycket bra om det stället, plus att dom har veganska rätter också! Angående shoppingen är jag så himla sugen på att köpa nya saker till mitt bo, vill ha det vårmysigt liksom. Har tänkt att ha en lite lägenhetstour sen så ni kan få kika hur jag bor!

RSS 2.0