Bra start på morgonen

Hej!
Det här att jag ställde klockan på 09 trots att jag jobbar kväll (börjar kl. 13 så brukar sova till iaf 11:30 hehe)! Inte för att jag hade något val i och för sig utan för att jag måste förbi skolan och förnta mitt busskort för imorgon ska jag börja på en kurs för att bli en bättre handledare åt sjuksköterskastudenter. Jobbigt att den är i Eskilstuna men helt okej då den går på kvartsfart och det bara är en träff i månaden i skolan.
 
 
När jag ändå gick upp i tid så passade jag på att äta lite frukost, lyssna på nice musik och läsa bloggar. Dock att spotify hackar satan pga att vi har så SJUKT dåligt internet... Är lite orolig inför hur detta ska bli om/när jag behöver ladda ner artiklar och sånt till skolarbeten. Kommer seriöst att få gå och sätta mig på jobbet för att kunna ladda ner utan att behöva vänta en halvtimme. (alltså den här bilden ovan laddade jag ner från min drive och det tog PÅ RIKTIGT fyra minuter, och då är det liksom en mobilbild???) DÖR.

On the other side

Hej!
Hade ju tänkt att visa er runt i lägenheten men kom på att alla rum inte alls är klara... Köket ska helt göras om, vi ska få golven bytta och så ska jag och C även tapetsera om. I vardagsrummet ska tavlor hängas upp och vi ska under våren både byta matta och gardiner, men kan såklart visa de hörnor av rummet som faktiskt är klara, som musikhörnan och min rensamling som har fått en alldeles egen plats! I gäst/pysselrummet måste jag VERKLIGEN organisera upp lite pga grejer överallt och toaletten ska vi fixa lite till med (har tänkt att fästa upp fejkmurgröna för att göra den lite roligare. Har världshistoriens tråkigaste badrum, även om det ser 100% bättre ut nu än när vi flyttade in). Även i sovrummet ska tavlor och en spegel sättas upp ,en pall ska införskaffas och gardiner och matta ska bytas där också. Hallen är dock klar kom jag på nu så den kan jag faktiskt visa upp! Det får bli nästa veckas projekt.
 
Annars jobbar jag hela helgen men är ledig på tisdag så då ska jag nog spela sims och kanske gå ut och fånga några pokémons. Finns ett så bra ställe några kilometer från oss med flera pokestopps, så det får nog bli en runda dit också.

Vem kommer vara coolast på jobbet? 🌟

Sedan jag blev specialistsjuksköterska har jag velat ha en ny skyld där det framgår. Men de sidorna som jag har tittat efter skyltar på har liksom inte fallit mig i smaken. Vill liksom ha en som sticker ut och som inte ser ut som alla andra. När jag hittade SKYLTMAX höll jag bokstavligt på att trilla av stolen i ren upphetsning. SERIÖST, KOLLA BARA:
 
 
Fattar ni hur cool jag kommer känna mig när jag strosar runt där i mina annars så tråkiga landstingskläder, men nu ba *POW BOOM KRASCH*. Jag uppmanar verkligen alla som behöver en namnskylt på jobbet och kan välja själv hur den ser ut att besöka Skyltmax och designa din helt egna ascoola namnskylt. Ba kör!
 
Over and out 🌟

RSS 2.0