13 dagar kvar

Hej hej hallå!
 
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan cykla till jobbet (det är om en sisådär tjugo minuter), fram tills dess har jag inte egentligen någonting att göra (läs ingenting jag känner för att göra). Så sitter i sängen med datorn och surfar runt och lägger till låter i vår Roskildespellista på spotify. Har ni några bra och peppiga låtar som ni tycker borde vara med så kommentera för guds skull. Vill ju ha så mycket bra låtar som möjligt. Idga är det bara 13 dagar var till Camp Bruket drar. Känns helt overkligt och jag är både peppad och sjukt nervös.
 

One way trigger

Känner för att blogga men har inte direkt någonting att säga? Går till jobbet och är där i tre timmar och fyrtionio minuter innan jag går hem. Väl hemma brukar jag sova någon timme, sen fixar jag med disk eller tvätt och lyssnar på podd, C kommer hem, vi äter och sen åker vi ofta och tar ett kvällsdopp. Vardagsrutiner helt enkelt men det är ju liksom inte så kul att läsa om. Finns det någonting ni skulle vilja läsa mer om? Gillar ju att skriva liksom.
 
 
I veckan händer det iallafall litegrann. Imorgon ska vi ut och äta med jobbet för att tacka av en kollega som slutar, på fredag ska jag och C ut och äta med hans mamma på Pinchos och på lördag ska jag gå ut med Maria. Längtar så mycket till detta för var längesen jag var ute. Kommer bli bäst!

RSS 2.0