Hela livet var ett disco

20/12:
Hej cutiepies long time no see. Men det gör inte så värst mycket känner jag, jag skriver när jag hinner och har lust och orkar och sådär.
 
Det är så knäppt att det bara är fyra dagar kvar tills det är julafton och jag har no julfeeling @ all. Men det har jag nog inte haft dom senaste åren när jag väl tänker efter. Jag ska jobba hela julafton, först på infektion och sen på 96:an. Ska bli ganska mysigt faktiskt.
 
Jag försöker börja läsa igen. Jag har tappat det totalt sen jag började plugga, det är liksom inte kul att öppna en bok längre, vare sig det är en skönlitterär eller en studiebok. Men jag försöker, för jag vet att jag tyckte att det var kul. Så vi får se.
 
Förra helgen var Popi hos mig, och vi second hand-shoppade en hel del, åt brunch på ikea, badade badkar och hade julfest. På julfesten var även Panda-Emelie, Maria och Julia med. Vi klädde min rosa plastgran (den blev helt amazing), drack glögg, folköl och åt pepparkakor och veganska lussekatter. Sen åkte vi ner på stan och där delade jag och Popi på en syltburk och ja jag vet ju att jag INTE ska dricka syltburkar pga består till 90% av sprit och jag blir så himla dålig när jag dricker det men i lördags tyckte jag att det var en strålande idé. Drack upp den, posade utanför toaletten och inne vid handfaten. Drog vidare till Pitchers där vi drack öl och sen blev jag helt plötsligt superfull, ni vet när fyllan liksom ba bitchslappar en och stiger en grad och man ba "nä gud måste HEM". Så jag stapplade iväg och åkte hem i en taxi och la mig i badkaret och sen smsade jag med Popi och sen kom hon hem men hade tappat bort Panda-Emelie men hon kom i en taxi tio minuter efter henne, haha. Sen hängde vi alla tre i badkaret, åt pommes och hamburgare och pratade om livet. Världens bästa efterfest. Dagen efter ville jag mest dö, men det var värt det.23/12:
Det är alltså en dag kvar till julafton och jag känner fortfarande ba "jahapp". Aja. Åker hem på torsdag eftermiddag vilket ska bli himla mysigt! Har en massa saker inbokade, bland annat ska jag hinna träffa både Popi och Natha. Kul kul cykelhjul (är bäst på att rimma, haha). Har klunkat energidryck för att hålla mig vaken, verkar gå bra. Kl. är just nu 03:10, bara 3 timmar och 50 minuter kvar tills jag slutar, och har faktiskt en del saker att pyssla med fram tills dess så det blir nog inte några problem.
Hörs nån annan dag. Puss & hej!

RSS 2.0