London med C

För två veckor sedan var jag och London till C. Det var så himla mysigt att åka dit med honom och visa vart jag brukar gå när jag är där. Räknade ut att det var åttonde gången jag var i London, jistaness ändå!
 
Vi landade på Stansted på fredagseftermiddagen så när vi väl kom in till själva London så checkade vi bara in på hoteller och drog sen till Primark innan vi däckade på hotellet igen. Väl utsövda på lördagen var vi redo för en heldag på Londons gator. Vårt första stopp blev Platform 9 3/4. Det är en fucking shame att jag har varit i London ÅTTA gånger men aldrig varit där, är ju ändå ett ganska stort Harry Potter-fan... Har ju liksom varit på Harry Potter-världen men aldrig tagit mig dit att åka till Kings Cross. Nåväl, bättre sent än aldrig. Vi var peppade och det fanns så mycket fint i butiken! Blev mest lycklig av att det fanns en Hufflepuff-hörna. Köpte dock inte så mycket utan vi införskaffade oss varsit fodral till oyster cardet och sen köpte jag en hufflepuff-patch (dock att den verkar ha kommit bort för hittar den inte *gråter*).
 
 
Från Kings cross så tog vi oss till Covent garden. Dock att vi gjorde värsta missen när vi skulle ta oss upp från tunnelbanan: det var så himla lång kö till hissen så vi tänkte att vi tar trapporna, bara det att det visade sig att trappen var fucking 192 trappsteg! Höll på att dö. Så när vi väl var uppe och ute på gatan igen hoppade vi in på närmsta pub för att ta en öl. Där inne höll dom för övrigt på att julpybta för fulla muggar. Det gäller att börja i tid tydligen.
 
 
Vi gick sedan runt där ett tag, vi hittade bland annat värsta drömmiga pappersbutiken som hade en massa roliga kort, anteckningsböcker, klistermärken och annat pyssel. Köpte lite vykort och min dagbok där. Vår slutdestination för dagen var oxford street och istället för att ta tunnelbanan dit bestämde vi oss för att promenera. Vi gick igenom Soho och China Town bland annat. Det var faktiskt himla kul att gå istället för att ta ttunnelbanan överallt, även om det såklart är himla smidigt. Väl framme vid oxford street hade det blivit mörkt och gatan var helpyntad med julljus och grejer, så fint!
 
 
C införskaffade sig en massa fint och jag hittade väl lite jag med (ska visa sen). Vi hade tänkt att gå ut och ta en öl när vi kommit hem till hotellet men vi var så trött, vilket inte var så konstigt då vi upptäckte att vi gått över 22 000 steg (!!!), så vi letade bara upp ett ställe att äta på och sen slocknade vi ganska fort.
 
På söndagen åkte vi till Camden! Både jag och C var peppade på detta så direkt efter frukosten begav vi oss iväg. Där gick vi runt en massa och jag visade honom stället där jag och Panda-Emelie alltid brukar ta en öl på, och eftersom det blåste ute så satt vi där en stund innan vi gick vidare. C köpte lite tröjor, vi tog en fancy drink som hette "Porn star" och besökte en fotoautomat innan vi bestämde oss för att åka tillbaka till Oxford street en sista gång innan allt stängde. Resten av kvällen spenderade vi på hotellrummet med småsnacks vi köpt från Tesco. Det var en sån himla bra resa  och vi planerar redan att åka dit igen så att vi kan besöka Harry Potter-världen tillsammans! Så mysigt.
 
 

RSS 2.0