Sunny wednesday

Hej hej hej kompisar!
 
Ännu en solig dag har gått, jag och C har för en stund sedan kommit hem efter att ha varit och badat samt ätit kvällsmat vid vattnet. Så himla mysigt! Även om jag inte är ett stort fan av värmen så är jag glad för att det går ju att bada. Har badat nästan varje dag den senaste veckan! Så bra.
 
 
 
Den 25/6 börjar jag jobba 100% (LÄNGTAR) och idag är det bara 34 (!!!) dagar kvar till Roskilde. Vi har fått hem stereon som vi köpt och campflaggan är på g. Den är skitsnygg och egendesignad av oss i Camp Bruket. Idag införförskaffade vi också campingstolar med mugghållare (MYCKET VIKTIGT) och nästa helg ska vi ha Roskildemöte och inhandla pimp till campet och andra bra grejer. Peppen och nervositeten börjar absolut att smyga sig på, tänk, det är bara lite mer än en månad kvar! Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig mer än att det är sjukt stort med sjukt många människor. Resten återstår helt enkelt kvar att se.
Jag och C har även varit på kryssning med mitt/hans förra jobb vilket var himla trevligt. Jag sjöng karaoke, eller ja sjöng var väl att ta i. Kunde inte alls låten så stod bokstavligt talat bara rätt upp och ner där med micken och koncentrerade mig till 100% för att försöka sjunga med. Såg skitlöjligt ut i efterhand haha men det var kul ändå.
 
 

RSS 2.0