1 vecka i skolan

Nu har jag gått i skolan en hel vecka så tänkte bara ge er en update på hur jag har det.
 
Vi är en liten klass på typ 14 personer (jämför detta med de 85 vi var när jag började grundutbildningen!), och det är ett bra antal tycker jag nog ändå. Trots att vi bara träffat varandra i tre dagar så känns det som om att vi redan har en liten gemenskap.
Vi har redan hunnit ha diverse olika samtalsövningar, vilket jag tyckte var ganska tråkigt för har gått den utbildningen på jobbet, men jag är ändå glad över att jag klarade av att sitta där tillsammans med främmande människor och låtsas föra ett samtal utan att få totalpanik (tänker på den gången då jag någon månad innan jag tog min grundexamen fick e panikångestattack deluxe när vi skulle göra hjärt-lungräddning för att jag inte kunde låtsas att den där dockan var en person på riktigt och att vi skulle spela teater och ja). Tack KBT-terapi för att jag inte längre har social fobi!
Vi har fått sortera in lite godisar i olika högar beroende på typ smak, form eller innehåll för att utifrån detta förstå vad vi har för förförståelse om dessa och på hur det kan påverka en patient. Vi har också lyssnar på ett tio minuter långt Pippi Långstrumpklipp för att se hur hon vs. en Fröken Rosenblom tilltalade barnen och så diskuterade vi lite kring det. Utöver det har vi haft små diskussioner om allt möjligt, och jag har hunnit träffa Maria och äta en baguett på Kåren!
 
 
Första veckan har helt enkelt varit ganska chill, det tackar jag för. Det som känns mest jobbigt nu är att komma ihåg vad alla uttryck och begrepp betyder och hur jag på bästa sätt letar efter kvalitativa artiklar, men antagligen kommer det komma tillbaka till mig snabbare än jag tänker mig. Och bäst det, för nu i veckan ska vi göra vår gruppinlämningsuppgift och den innehåller både artiklar och olika begrepp. Hujedamig.

Kommentarer

Kommentera:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Din bloggadress:

Skicka:

Trackback