A rush of blood to the head

Det är vår ute hörrni! Sol och plusgrader, och idag när jag åkte till veterinären med Ansgar så hade jag på mig min vårjacka för första gången i år. Kändes fint.
 
Hos veterinären gick det bra, blir alltid så stolt över Ansgar. Han var lugn och lät veterinären klämma och kolla, och så höll han sig nära mig hela tiden. Älskade lilla hjärtat. Vi ska iallafall smörja med samma savla som vi hade i somras, så hoppas vi på att det försvinner. Kommer eksemen tillbaka igen får vi böja fundera på om det är någon typ av allergi han har.
 
 
Det totala kaoset på köksbordet. Och dricker så mycket bubbelvatten medans jag skriver? Då är det bra att hemköp har 3 för 20:-. Nu ska jag fortsätta att plocka iordning här hemma, för ikväll kommer Jonna hit och då ska vi dricka vin! Imorgon ska jag äta lunch med Marie, och i helgen ska jag på fest. Jag och Maria har planerat att "shine lika fairies" efter en video vi såg på fabecook; vi kommer äga. Och just det, på söndag fyller jag år också.

She's the kind of girl who'll smash herself down

Har tillbringat oräkneligt många timmar vid mitt köksbord framför min dator, omringad av böcker, ihopknycklade post-it-lappar och urdruckna tekoppar. Detta med att skriva uppsatsen är kul men också väldigt frustrerande. Ibland känns det som att jag inte har den blekaste aning om vad jag faktiskt pyssla med? Well, imorgon ska vi ha mittseminarie så får väl se då om jag är helt ute och cyklar eller om jag faktiskt är på rätt väg.
 
 
 
Ansgar har fått tillbaka sina eksem som han hade i somras så han går sedan i lördags ikädd sin tratt igen. Han är så ynklig när han har den på sig, men blir även extra mammig så vill gärna ligga och sova nära mig på natten. Hedwig är mest sur för att jag pluggar hela tiden så jag har fått flytta ut hennes och Ansgars kudde till bänken i mitt kök, så nu är hon lite nöjdare när hon kan ligga där och hålla mig sällis. Skruttan.

Vad jag har klickat hem från ebay

Hej!
 
Tänkte bara visa vad jag klickade hem från ebay förra veckan! Som ni ser är det mest rosa saker... Men tror de kommer att passa när våren kommer. Och ser verkligen fram emot lackskorna. Kommer äga i dem i vår!
 
 

RSS 2.0