Balkongfix

Vet ni vad! På fredag ska jag börja jobba 25% igen efter att ha varit sjukskriven, det känns så HIMLA BRA! Har saknat jobbet, patieterna och kollegorna så det ska verkligen bli så mysigt och kul att komma tillbaka.
 
Idag är det valborg och jag hade tänkt att gå ut på en lång pokémonrunda men vaknade upp och var totalt pollensvullen så det blir till att stanna inne. Kanske gör lite pilates istället om den här nästäppan släpper snart. Ikväll ska vi iallafall hem till några kompisar och fira valborg där, känns lagom och bra, pallar inte partaja järnet.
 
 
 
Igår fixade i iordning lite på balkongen. Har ju varit så bortskämd med en asstor balkong innan och våra nya är kanske 1/3 så stora som min andra, men de ska nog gå och göra riktigt mysiga. Bakom det blommiga duschdrapperiet har C satt upp skydd så att det inte ska kunna regna eller blåsa in, och det andra drapperiet går att dra för om det börjar regna eller blåsa in från sidan. Ska sätta upp massa ljusslingor också och ett annat balkongskydd istället för det vita. Och när det blir lite varmare ska det såklart vara en massa blommor där. Kommer nog bli riktigt bra det där 🌸

RSS 2.0