Balkongfix

Vet ni vad! På fredag ska jag börja jobba 25% igen efter att ha varit sjukskriven, det känns så HIMLA BRA! Har saknat jobbet, patieterna och kollegorna så det ska verkligen bli så mysigt och kul att komma tillbaka.
 
Idag är det valborg och jag hade tänkt att gå ut på en lång pokémonrunda men vaknade upp och var totalt pollensvullen så det blir till att stanna inne. Kanske gör lite pilates istället om den här nästäppan släpper snart. Ikväll ska vi iallafall hem till några kompisar och fira valborg där, känns lagom och bra, pallar inte partaja järnet.
 
 
 
Igår fixade i iordning lite på balkongen. Har ju varit så bortskämd med en asstor balkong innan och våra nya är kanske 1/3 så stora som min andra, men de ska nog gå och göra riktigt mysiga. Bakom det blommiga duschdrapperiet har C satt upp skydd så att det inte ska kunna regna eller blåsa in, och det andra drapperiet går att dra för om det börjar regna eller blåsa in från sidan. Ska sätta upp massa ljusslingor också och ett annat balkongskydd istället för det vita. Och när det blir lite varmare ska det såklart vara en massa blommor där. Kommer nog bli riktigt bra det där 🌸

Kommentarer
2018-05-22 @ 13:34:53

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: https://www.afaforsakring.se/privatperson/sjukforsakring/las-mer-och-anmal/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Charlie
AFA Försäkring


Kommentera:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Din bloggadress:

Skicka:

Trackback