Planer inför hösten

Jag har faktiskt en ganska fullspäckad höst att se fram emot, så tänkte jag kunde berätta vad jag ska hitta på:
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Redan på fredag så ska jag och C åka till Örebro och kolla på Timo Räisänen! Han har ju turnérat forever med Ted Gärdestads musik och då har jag bojkottat honom totalt, men nu är han tillbaka och ska spela sin egen musik. Plus att han släpper sitt nya album 8/9!
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Jag ska på två stycken kalas i augusti; först Hampus 3-års kalas och sedan Nadjas unicornfest! Har beställt en dräkt från ebay som jag hoppas passar/hinner i tid.
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Andra helgen i september åker jag, C, Panda-Emelie och hennes kille Pontus till Borlänge för att bo på hotell, gå på klubb Hjärtattack och se när Havet spelar. Ni som inte lyssnat på dom, bara gör det! Kristian Anttila ska DJa där också, snacka om bra kväll!
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 I slutet av september kanske några stycken från mitt jobb åka på endygnskryssning, blir nog bra! Jag ska sjunga karaoke har jag bestämt.
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7 Den 12/10 drar jag, Maria och Nadja iväg på en weekendresa till Budapest. Så himla peppigt! Vi ska dricka öl, äta vegansk mat och bar ha det awesome!
 
Leaf Fluttering in Wind on HTC Sense 7Och till sist så ska jag och Maria titta på Johnossi den 1/11. Vi skulle ju egentligen kollat på dom i början av april, men den blev inställd, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.
 

Kommentarer

Kommentera:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Din bloggadress:

Skicka:

Trackback