Lägenheten del 2: hallen

Bättre sent än aldrig, nu har jag orkat ta bilder på hallen. Vi tar och kikar på hur den såg ut när vi flyttade in:
 
 
 
En mörk tråkig hall helt enkelt. Dom mörka garderobsdörrarna gjorde att det såg ännu mörkare ut vilket såklart var opeppigt. Vi frågade om vi fick måla om dom, så när vi fått godkännandet slipade vi dom och målade på ett par lagar med vanlig vit snickerifärg. Vi har sedan målat och tapetserat om. Fondväggen är en tapet från Pip Studio (ÄLSKAR deras tapeter) och resten av väggarna målade vi gula. Det är väl i princip de stora förädringarna vi har gjort. Men nog med prat, låt oss kika på hur hallen ser ut idag! Välkomna in.
 
 
 
Här är det första en ser när en kommer in i vår hall. Byrå, växter, cool tapet, kattlådor (så tråkigt....), massa garderober och ett fönster.
 
 
Till höger om dörren, bredvid vår sovrumsdörr, så hänger jackor och hörlurar. Så nöjd med att vi satt upp krokarna där för har en tendens till att tappa bort hörlurarna annars, hehe.
 
 
 
Här är hallbyrån som står mellan ingången till köket och ingången till gäst/pysselrummet. I den finns vantar, nycklar, power banks, kattsaker och en massa mer pryttlar. Ovanpå står en gullig hundlampa som är från Pickaboo och den runga spegeln är från Ikea. Vi har även doftpinnar från The Ritual i doften Sakura.
 
 
 
Här är vår fräsiga tapet från Pip Studio. 
 
 
 
Bakom kattlådorna och bredvid fönstret har vi en hylla där vi har en massa växter. Den flyttade vi dit typ förra veckan, innan var väggen helt tom och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra med den, men med denna hylla blev det toppen!
 
 
 
Och såhär ser det ut om en har ryggen mot fönstret. Dörren med den sneda rosetten på är ytterdörren, och den högra dörren är toalettdörren. 
 
Vad tycker ni om hallen?

Kommentarer
2018-03-06 @ 15:41:28

Jag skulle mer än gärna ha en gul hall, så snyggt :D :D

Svar: Visst är det! Tycker att det ger en så välkomnande känsla också.
Cheapo Starfighter


Kommentera:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Din bloggadress:

Skicka:

Trackback